Vil du slippe for briller og kontaktlinser ?

Bliver du stresset over dit dårlige syn? Du går måske og føler dig stresset over, at gå med briller eller kontaktlinser? Det er ikke altid lige sjovt, at gå rundt med briller eller kontaktlinser. Specielt ikke, når man dyrker meget sport eller bare har en aktiv livstil. Hos øjenlaseroperations klinikker, som EuroEyes, kan man få fortaget operationer, som gør, at man slipper for at gå med briller eller kontaktlinser.

Det kan hurtigt blive en stressfaktor, at slæbe rundt på et par briller og ikke bare hurtigt kan skifte til solbriller, når solen kommer frem. Kontaktlinser kan også være en gene. Man kan gå hen og tabe den ene, eller nødsaget til at tag dem begge ud på grund af træthed i øjnene. En måde at slippe af med stressen på, kunne være at få fortaget en øjenlaseroperation hos f.eks. EuroEyes. Klinikken tilbyder mange former for øjenlaseroperationer, og har mere end 19 års erfaring i faget. Det er altid en god ide, at tage et kig på de klinikker med størst erfaring. Udover klinikkens egne vejledninger, så har de på EuroEyes.dk også henvisninger til patientberetninger.

Kan alle få foretaget en øjenlaseroperation?

Det afhænger lidt om det skal være i offentligt regi, eller privat. Hvis det skal være i offentlig regi, så er der et par ekstra praktiske kriterier der skal være opfyldt. Derudover, så findes der også et par råd om hvem der “må” få fortaget en operation. Man skal f.eks. være over 18 år, ikke gravid og foruden synssygdomme. Klinikker, som EuroEyes, tilbyder oftest gratis konsultationer, hvor de informere om mulighederne ved en øjenoperation. Her kan patienter også få svar på, om de overhovedet er egnet til en operation.

Når beslutningen er taget, så er næste punkt financieringen. EuroEyes tilbyder blandt andet studierabat på deres øjenlaseroperationer, og en yderligere “rabat” hvis man er medlem af forsikring “danmark”.  Alt andet lige, så vil det være en rigtig god ide at undersøge de muligheder der findes, og gør op med sig selv, om det er investeringen værd.

Skal der fortages en operation nu?

Det spørgsmål er måske lidt individuelt. I praksis, så bliver operationerne bedre, nemmere og mere sikre jo flere der fortages. Det kan derfor godt være en god ide at vente, hvis usikkerheden melder sig. Alle operationer skal overvejes nøje, og man skal gøre op med sig selv om det er noget man vil kaste sig ud i. God research, en tjekliste, og gode referencer er vejen frem.