Trænger du til at afstresse?

Afstressende omgivelser med en pool og gode møbler i haven

Vi har alle hver vores måder at afstresse på. Nogle går lange afslappende ture alene, hvor de kan tømme hovedet for tanker og bare vandre derudaf. Andre sætter sig til rette i sofaen, eller måske endda i sengen, og ser en film, de har set 1.000 gange før, mens de hygger med lidt lækkert slik eller lignende. Det vigtigste er heller ikke hvad man gør, men bare at man gør det, der virker for en selv, og at man husker at gøre det regelmæssigt, så man ikke brænder ud.

Kvalitetsmøbler hjælper

www.kontorzonen.dk kan man købe gode brugte kontormøbler billigt, og få kvalitetsmøbler, som man måske ikke har råd til normalt. Har man et kontorjob, er det vigtigt at man sidder godt, så man ikke belaster kroppen mere end højst nødvendigt. Hvis man er stresset, bliver det kun værre hvis man sidder dårligt, så man belaster kroppen uhensigtsmæssigt. Det kan medføre at man bruger meget tid på at skifte stilling, eller bliver nød til at tage flere gå-pauser i løbet af dagen. Hvis man kan eliminere de forstyrende elementer, bliver der mere tid til selve arbejdet. Hvis man når mere i løbet af dagen, kan det betyde at man ikke tager arbejdet med hjem (mentalt), hvilket giver mulighed for at afstresse.

Mangler du et godt argument i forhold til at overbevise din chef om, at du og dine kollegaer trænger til at få nogle kontormøbler af højere kvalitet, kan du forsøge dig med at det er muligt at købe brugte kontormøbler hos KontorZonen til under halvdelen af nyprisen. Og på langt størstedelen af møblerne, kan man ikke engang se at de har været brugt. Og hvis han skynder sig er der 20% på alle brugte møbler i hele maj, så kontoret kan altså blive fornyet for en rigtig god pris.

Mental træning kan afhjælpe stress

Hvis man er typen, der går og tænker over arbejdet hele tiden, er man mere disponibel i forhold til stress. Derfor er det vigtigt at man lærer sig selv, at man ikke skal tænke over arbejdet, når man er kommet hjem. De fleste af os, har nogle ting, som vi godt kan lide at tænke på, og det skal man fremprovokere, når man tager sig selv i at stå og tænke på arbejdsrelaterede ting, mens man ordner vasketøj, laver aftensmad eller andre ting. Sig aktivt til dig selv, at du ikke vil tænke på arbejdet, og vælg så noget privat at tænke på. Så skal du bare holde tankestrømmen igang der, og stoppe dig selv hver gang du begynder at flakke tilbage mod arbejdet.