Stress kan ses på din krop

Når vi i hverdagen stresser og har alt for mange ting på programmet, så påvirker det kroppen. De fleste tror at det kun er psyken som bliver påvirket af stress, men sandheden er at stress kan ses på vores kroppe og får os til at se slidte og gamle ud.

Få en ung og smuk krop.

Det kan være svært at have en travl hverdag og samtidig finde overskud til at leve en livstil uden stress og jag. Børn, ægtefælle, job og motion er bare nogle af de ting som vi skal have 100 % styr på. Det gælder om at have det kølige overblik og ikke at stresse, hvilket er lettere sagt end gjort. Med alt hvad der kræves af os i dag, er det så godt som umuligt at stressen ikke sætter sine tegn på kroppen.

Forkæl dit ansigt

Ansigtet er det første andre folk lægger mærke til og derfor også vores kropslige visitkort. Stress er usundt for huden og får den til at miste gløden og elasticiteten, og førend vi ved af det har vi fået rynker og gråt hår. Håret kan nemt farves for at skjule stress, men hvordan spoler man tiden tilbage for huden? Samtidig med at vi får flere ting at se til, ændrer verden og mulighederne sig i samme tempo. Skandinaviens kirurgiske privathospitaler tilbyder høj kvalitet og tryghed hvor man nemt og sikkert kan få strammet kroppen op. Et ansigtsløft kan få huden til igen at se fantastisk, ung og elastisk ud. Du vil udstråle overskud som aldrig før og være fri for stressens ærgerlige spor på huden.

Der er mange måder at få ansigtet til at se yngre ud. Et andet tegn som ofte følges af stress og træthed er at øjenlågene kan begynde at hænge. Når huden på øjenlågene først er blevet slap, kan det være svært at få det friske og overskudsagtige look tilbage. Uden at være bevidst om det, bruger øjnene mere energi på at holde de tunge øjenlåg oppe. Øjnene bliver derfor hurtigt trætte og gør det svært at koncentrere sig. Løft af øjenlåg ved hjælp af plastikkirurgi er derfor en super smart metode til både at se frisk ud og bruge mindre energi på at holde øjenlågene oppe.

Lyt til din krop

Når vi stresser for meget har vi det med at ignorere små kropslige lidelser. Måske har du en forkert arbejdsstilling, bærer for tunge indkøbsposer eller bruger de forkerte løbesko. Der er mange ting som har indflydelse på kroppen og det er selvfølgelig vigtigt at være opmærksom på at man ikke slider den mere end hvad godt er. Men med alle de daglige gøremål kan det være svær at huske på ikke at overbelaste kroppen. I disse tilfælde er det vigtigt at lytte til kroppen og søge læge hvis man har ondt eller føler sig stiv i leddene.

Hvis skaden kræver en operation er det vigtigt at man føler sig tryg ved operationen. Kirurgiske privathospitaler kan vejlede dig omkring forløbet og sikrer sig at man altid føler sig tryg og godt informeret. Det er altid bedst at forebygge skader, men når skaderne først er sket er privathospitalerne en hurtig og tryg vej til mindre stress i hverdagen.