Slip for at stresse over din bil

Vintersæsonen er efterhånden over os, og det er ikke gode nyheder for din bil. Med alt det vand og salt din bil bliver udsat for i løbet af vinteren, er det endnu mere nødvendigt at få undervognsbehandlet din bil.

Få en undervognsbehandling nu

Har din bil endnu ikke fået en undervognsbehandling er det på tide. En tommelfingerregel angående undervognsbehandling siger, at ca. hver 3. år skal din bil undervognsbehandles. Bliver din bil ikke undervognsbehandlet kan der meget let komme rust i din undervogn. Kommer der først rust i din undervogn, holder din bil generelt sin stand meget dårligere. Din bil mister hurtigt værdi, og du kan løbe ind i diverse dyre mekanikerbesøg. Et enkelt mekanikerbesøg løber ofte op i flere penge, end det koster at få en undervognsbehandling.

Nye bilers rustgaranti holder ikke uden vedligeholdelse

De fleste nye biler købes idag med en rustgaranti gældende for 6 år. De fleste forbrugere tror at denne rustgaranti gælder uden yderligere tiltag. Det er dog ikke tilfældet i langt de fleste sager. Rustgarantien gælder kun hvis vedligeholdelsen er blevet overholdt på de betingelser bilfabrikanten har forudbestemt. Så ved køb af en ny bil er det meget vigtigt, at du er opmærksom på de vilkår bilfabrikanten har opstillet i forhold til rustgarantien. I de fleste tilfælde indeholder rustgarantien en betingelse om, at bilen skal undervognsbehandles efter 3 år. Overholdes disse vilkår bilfabrikanterne har opstillet ikke, frafalder rustgarantien således også.

Få 18 års rustgaranti!

Vil du have 18 års garanti på din undervognsbehandling og rustbehandling skal du kontakte Fyns undervognscenter. Fyns undervognscenter er en erfaren undervognsbehandler med beliggenhed i Odense. Fyns undervognscenter har en 18 års garanti på din rust- og undervognsbehandling, hvis du får en behandling hver 3 år. Garantien gives på alle nye biler, men kan som noget unikt også opnås på mange brugte biler. De brugte biler skal blot gennem en godkendelse inden garantien kan gives.