Nye gulve kan sænke stressniveauet i virksomheden

Unplian

Rigtig mange virksomheder har lokaler i ældre bygninger, hvor isoleringen måske ikke altid er fuldstændig opdateret i forhold til de moderne standarder. Dette skaber dyre elregninger, da man, især i vintermånederne, er nødsaget til at skrue ekstra op for varmen.

Meget af denne varme siver direkte ud i friheden, hvis isoleringen ikke er som den skal være. Specielt for mindre virksomheder, hvor hver en krone skal vendes korrekt, kan en investering i undergulve være underværker.

I en virksomhed er der mange stressfaktorer hver evig eneste dag. Økonomiske spørgsmål vendes dagligt i hovedet på de ansvarlige for virksomheden. Hvor kan man spare penge? Hvordan optimerer vi driften? Dette er spørgsmål som er nødvendige at vende, både på den korte og den lange bane.

Undergulve er en investering i fremtiden

Undergulve er ikke en kortsigtet investering, men tænker man langsigtet, kan man over årene spare mange tusinde kroner ved at isolere sine gulve så de er fuldstændigt klar og modstandsdygtige overfor vores kolde klima her i Danmark.

Uniplan er Danmarks klart bedste specialister i undergulve i både små og store virksomheder. Uniplan har allerede lagt undergulve der svarer til et areal på 422.000 m2, hvilket er en glimrende indikator på et markedsledende selskab, som har specialiseret sig i, at skabe stærke, holdbare gulve der holder markant længere end almindelige gulve.

Samtidigt sparer du et mærkbart beløb på varmeregningen, og har man en større virksomhed, er varmeregningen altså ikke småpenge. Uniplan sørger for at isolere dine gulve, så der ikke er hulrum eller kuldebroer, hvor varmen og dine penge siver direkte ud i ingenting.

 Uniplan

Stærke gulve af stærke fagfolk

Uniplan lægger undergulve af f.eks. EPS beton. Denne slags beton er en af markedets absolut bedste i forhold til levetid, stabilitet, holdbarhed og isoleringsevne. Dette er fordi, at betonen er flydende når den bliver lagt ud.

Når man lægger flydende beton som undergulv, betyder det at betonen fylder alle hulrum ud, både bag rør og andre svært tilgængelige områder i en bygning. Sådan sørger man for, at der ikke kommer et eneste hulrum mellem etagerne på bygningen: Dermed holder varmen sig inde i din bygning, og du får det maksimale ud af pengene på varmeregningen.