Hvad solen ikke kan gøre mod stress

Vi kender det alle: Der er forskel på at vågne op til fuglefløjt, varme og solskin frem for torden, regn og gråvejr. Det smitter ganske enkelt af på humøret, og nogle får sågar såkaldte vinterdepressioner, fordi solen er væk i vintermånederne.

Mange forbinder også solen med drinks, grill, strand og sågar grøn energi. Især den grønne energi vinder frem, hvor folk udnytter solen til at skabe el i deres bolig. Solceller finder mange på den gode hjemmeside Greenmatch.dk

Grøn energi i form af solceller kan nemlig give enorme besparelser på el-regningen. Denne besparelse gør, at du har flere penge til fest og ballade.

Fjern stressen med en rejse

Forestil dig, at du er ved at få for meget af chefen, kollegerne eller arbejdsopgaverne, og bare gerne vil væk. Væk til sol, varme og brune piger i bananskørter. Ned og drikke nogle drinks, mens musikken spiller i baggrunden.

Dette er virkelig noget, der kan fjerne enhver stress. Mange vælger derfor at tage væk, når de føler sig stresset.

Problemet med at rejse er bare, at det er så fandens dyrt. For hvor skal man få pengene fra?
Her kan solen igen være en hjælpene hånd. For har du solceller, kan du bruge alle de penge, du sparer på el-regningen på at rejse væk.

Stresser du over økonomien?

Der er ikke noget at sige til, at folk med halvdårlig økonomi får stress. For hvad skal fremtiden bringe? Kan jeg give mine børn mad? Kan de få tøj på kroppen? Det er blot nogle af de spørgsmål, der hober sig op, hvis mønterne er få. Hvis man da overhovedet har haft råd til at få børn.

Det er beviseligt, at dårlig økonomi er en stress-faktor.
Vi ryger igen tilbage til den grønne enrgi. For der er altså store summer at hente på den. Mange gange kan man spare over halvdelen på sine regninger ved at skifte til grøn energi.

Bevares, det kan være dyrt at investere i, men over tid betaler investeringen sig selv hjem, og efter dette, er det blot penge direkte ned i løgneren.
Man vil med andre ord få en lysere fremtid rent økonomisk, og det vil fjerne den stress, som der måske har hobet sig op inden i dig.

Derfor er rådet: Tal med banken, og fortæl dem, at din økonomi sejler, hvis ikke de allerede ved det. Sig til dem, at du har fået et tilbud på grøn energi, der vil øge værdien af jeres bolig, og samtidig give jer besparelser.