Giver jeres gamle kassesystem jer stress?

At have et gammelt og umoderne kassesystem, kan hurtigt være med til, at give medarbejderne stress. Hvis der er en masse problemer med kassesystemet, vil det også være medvirkende til utilfredse kunder, som kan være med til at give dårlig omtale.

I dag er et kassesystem ikke bare et kassesystem, som i gamle dage med få knapper og en indbygget pengeskuffe. Ny teknologi har været med til, at udvikle kassesystemer nu kan hjælpe dig med at yde en hurtig og effektiv service, yde hjælp til mersalg og endda hjælpe med en lang række administrative opgaver. Et moderne kassesystem har derfor også ofte mange funktioner såsom, at registrere varer, betalinger, lagerstyring, økonomistyring, lave statistikker og udskrive rapporter. Desuden er de klassiske knapper udskiftet med en touch-skærm.

Planlæg før i investere i et nyt kassesystem

Man bør lave en tilrettelæggelse af, hvordan man mener arbejdsgangen skal være, hvorefter et nyt kassesystem kan være med til, at den mere effektiv. I sådan en tilrettelæggelse bør man medtage hvilke funktioner kassesystemet skal indeholde, om der er en online webshop som skal integreres, hvor stor brugervenlighed der bør være, hvilke statistikker der skal kunne rapporteres, hvordan det skal sættes op med betalingsterminaler og eventuelle andre håndterminaler til mobile løsninger. Hele denne tilrettelæggelse bør foretages sammen med en leverandør, der kan fortælle hvad der kan lade sig gøre og hvad der ikke kan lade sig gøre.

Det er meget forskelligt hvilke funktioner der er vigtige, alt efter hvilken type virksomhed man er. Er man en butik kan det være en god ide, at få integreret lagerstyring i kassesystemet, da man dermed slipper for rigtig meget manuelt arbejde. Er man en restaurant eller café, så er der sikkert brug for et kassesystem, der kan følge med det hurtige tempo, og har en funktion til bordstyring. Et kassesystem i en restaurant eller café bør med hurtig og stabil ekspedition, kunne kommunikere med tjenernes og kokkenes håndterminaler.

Få hjælp til at vælge dit kassesystem

Der er rigtig mange leverandører af kassesystemer, og det kan være svært at få et overblik over dem alle, og finde ud af hvem der tilbyder det kassesystem der bedst lever op til jeres behov. Her er der heldigvis hjælp at hente. På ekspertvalg.dk kan man udfylde en kontaktformular på siden, og angive at man er på jagt efter et nyt kassesystem. Herefter vil ekspertvalg.dk sætte jer i forbindelse med en række forskellige leverandører, som alle kan give jer professionel rådgivning. De forskellige leverandører ved desuden godt, at de er i konkurrence med hinanden, og vil derfor altid give dig en god pris.