Derfor kan du roligt læne dig tilbage og lade de polske håndværkere klare arbejdet

Polsk arbejdskraft

Står du og skal have renoveret taget? eller overvejer du måske en tilbygning? Men er det lidt for stressende at overskue både økonomien og tanken om, at det bliver noget juks? Så er det på tide at læne sig tilbage og lade de polske håndværkere klare resten.

Pålidelig og kvalificeret arbejdskraft

Mange virksomheder der sælger lovlig polsk arbejdskraft, kan ofte tilbyde kvalificerede håndværker, der kan udføre en bred vifte af opgaver. Uanset om man skal have renoveret dele af sit hus eller have lavet en tilbygning, er det stort set altid muligt at få udført.

En del polske håndværkere har stor erfaring på området, og man får derfor typisk levet sit projekt ud med stor tilfredsstillelse. Der er derfor god grund til at læne sig tilbage og lade de pålidelige og kvalificerede håndværkere klare arbejdet.

Billig arbejdskraft

En af de store fordele ved polsk arbejdskraft er, at det ofte er utrolig billigt. Ofte tilbyder virksomheder med lovlig polsk arbejdskraft en timepris på omkring 145 kr. pr. arbejder. Det er tilfældet hos blandt andet WORKPRO.

Omkring 145 kr. i timen er meget billigt sammenlignet med for eksempel dansk arbejdskraft, som nemt kan koste 500 kr. i timen pr. håndværker. Det er altså en hel del penge at spare for arbejde, der giver samme eller bedre resultat.

Skal man have udført et arbejde, der tager 100 timer at få udført, vil den polske håndværker altså koste cirka 14.500 kr., mens den danske håndværker vil koste omkring 50.000 kr. Det er en forskel på 35.500 kr. – det kan godt betale sig.

Frygten for polsk arbejdskraft

I Danmark har der været en frygt for at anvende polsk arbejdskraft, fordi der har været nogle sager, hvor der er blevet ansat ulovlig udenlandsk arbejdskraft. Dette er en skam, for langt fra alle polske byggefirmaer omgås reglerne.

Sagen er, at polsk arbejdskraft kan være mindst ligeså god som dansk arbejdskraft. Polske håndværkere kan være professionelle, pålidelige og erfarne og levere et yderst tilfredsstillende stykke arbejde – de er blot billigere i drift.

Håndværk er altid et spørgsmål om tillid. Og uanset om man bestiller polske eller danske håndværkere, er det vigtigste, at firmaet har udvalgt deres håndværkere med omhu, så man som kunde kan læne sig tilbage og trygt overlade arbejdet til de professionelle.